Plezier

Plezier

Plezier is voor ons een basishouding. Bij ons ervaart iedereen dat met elkaar leren en ontwikkelen een blij gevoel geeft. Dat je kunt genieten van onverwachte mogelijkheden of als iets lukt. Dat je iedere dag weer zin hebt om naar onze school te komen. Waarom? Omdat samen werken aan kwaliteit en teamgeest voldoening geeft. Omdat aandacht en enthousiasme voor elkaar een glimlach tevoorschijn tovert en omdat je dan het beste leert!

Verbinding

Verbinding

Op De Kring gaat het om het belang om in verbinding met elkaar dingen te bereiken die groter zijn dan wanneer je het alleen doet. Waarbij 1+1 meer is dan 2. Dat vraagt van alle betrokkenen een optimale inzet van eigen mogelijkheden, deskundigheid en verantwoordelijkheid.

Groei en ontwikkeling

Groei en ontwikkeling

Gericht zijn op groei en ontwikkeling betekent dat we uitgaan van mogelijkheden en werken op de grens van ‘nog net wèl kunnen’. Het is spannend en vraagt lef om iets aan te gaan waarvan je nog niet zeker weet of je het kunt. Maar als je het doet, groeit je vermogen om met vertrouwen je talenten te kunnen inzetten en daardoor worden we ook als school, samen steeds een beetje beter.

Scroll to top